Skip to content

WAT WE KUNNEN (BE)TEKENEN...

WhatsApp Image 2020-02-11 at 14.39.07

ONTWERP WONINGBOUW

We hebben in korte tijd naam en faam verworven door de originele ontwerpen, de degelijke manier van werken en de flexibiliteit. Die uit zich door het feit dat we dag en nacht voor u klaar staan en ons gevoel voor verantwoordelijk respect voor de specifieke eisen en wensen die u als opdrachtgever stelt. Een goede dialoog met alle betrokkenen is ons sterkste wapen. Wij zijn tevreden als uw huis een thuis wordt. 

ONTWERP UTILITEITSGEBOUW

“Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het ontwerpen van woningen, maar ook voor het creëren van functionele en esthetische ontwerpen voor utiliteitsbouw. Denk hierbij aan diverse projecten, waaronder bedrijfspanden, kantoren en opslaghallen. Onze expertise strekt zich uit tot verschillende soorten gebouwen, en wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige ontwerpen die zowel praktisch als inspirerend zijn. Of het nu gaat om de ideale woonomgeving of de functionele inrichting van bedrijfsruimtes, wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen.”

3D INTERIEURONTWERP

“Wij leveren interieurontwerpen die perfect aansluiten op uw stijl en behoeften. Ons proces begint met een grondige analyse van uw wensen en de kenmerken van de ruimte. Met oog voor detail en duurzaamheid creëren we op maat gemaakte ontwerpen, waarbij we materialen zorgvuldig selecteren. Het resultaat is een harmonieuze en functionele leefomgeving waarin u zich thuis voelt.”

3D SCANS / VASTGOED VIRTUALISERING

Iedereen kent het wel, Google Streetview. Met de komst van Google Streetview is het verkennen van de wereld een stuk eenvoudiger geworden en wordt het verkennen van een gebied een stuk eenvoudiger. 

Dezelfde techniek die dit mogelijk maakt hebben wij nu ook in huis. Wij kunnen nu uw woning/bedrijfsgebouw scannen en virtualiseren. Als makelaar/aannemer/particulier of vastgoedeigenaar heeft dit het directe voordeel dat u niet zelf de kostbare techniek aan hoeft te schaffen en te beheersen. 

Wij gebruiken deze techniek om gauw een goede indruk te krijgen van de ruimte en het geheel/samenhang van alle ruimten. Wij kunnen op deze manier snel inspelen op uw vraag om bijvoorbeeld de woning te verbouwen. Wij kunnen u een goede indruk geven van het totale bouwwerk. Het is zelfs mogelijk om het model te bekijken in een virtual reality bril. En ook erg handig, u kunt de link zelfs delen met vrienden, familie of met de aannemer. Dan krijgen zij ook een goede indruk van het pand! 

Het is zelfs mogelijk dat de scan geplaatst kan worden op Funda. Bent u voornemens uw woning te verkopen?  Laat ons een 3D scan maken van de woning en laat de makelaar de scan op Funda plaatsen. Zie de scan hiernaast als voorbeeld. 

Indien u een woning gaat bezichtigen is het uiteraard ook mogelijk om ons een scan te laten maken. Op deze manier kunt u rustig, en virtueel, door de woning ‘wandelen’ en deze met andere mensen delen. 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

VIRTUAL REALITY TOUR

Met Virtual Reality door een nog niet gebouwd ontwerp lopen is de eerste stap naar de ultieme ontwerpbeleving! U kunt bijvoorbeeld ervaren wat daglicht met een ruimte doet op een, vooraf ingesteld, tijdstip. U kunt ook ervaren wat de impact van een kleur op een ruimte kan zijn. Natuurlijk kunt u ook de grootte van de ruimte aanvoelen vanuit uw eigen ogen op uw eigen ooghoogte. Op deze manier is het ook mogelijk om uw kinderen door het ontwerp te laten lopen. Doordat kinderen vaak kleiner zijn ervaren ze een ontwerp vanuit een ander perspectief en sluit dit beter aan bij de totaalbeleving.

3D VISUALISATIES

Soms heeft u een ontwerp voor ogen maar weet u zich dit ontwerp niet in de juiste context van bijvoorbeeld uw woning te plaatsen. Wij kunnen uw ontwerp vertalen naar 3D visualisaties. Het maakt niet uit of het een binnen- of buitenimpressie is. Is het een impressie van een toilet, badkamer, woonkamer, woning of een complete wijk? Geen probleem. Wij helpen u hierbij.

U stuurt ons uw ontwerp door. Dit kan een CAD-tekening, schets of afbeelding zijn. En wij zorgen dat dit wordt vertaald in een mooie impressie.  

VERZORGEN
BEREKENINGEN

We kunnen voor u ook de benodigde constructieve- en bouwfysische berekeningen verzorgen.

LANDSCHAPS-ONTWIKKELING

Ook voor het maken van impressies en tekeningen van complete terreininrichtingen/landschapsontwikkelingen of -verbeteringen kunt u bij ons terrecht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een plan te maken van een realisatie van een camping, een vernieuwd centrum, een grootschallige wijkinrichting, nieuwe parkeergelegenheden o.i.d.