Skip to content

WAT WE KUNNEN (BE)TEKENEN...

WhatsApp Image 2020-02-11 at 14.39.07

ONTWERP WONINGBOUW

We hebben in korte tijd naam en faam verworven door de originele ontwerpen, de degelijke manier van werken en de flexibiliteit. Die uit zich door het feit dat we dag en nacht voor u klaar staan en ons gevoel voor verantwoordelijk respect voor de specifieke eisen en wensen die u als opdrachtgever stelt. Een goede dialoog met alle betrokkenen is ons sterkste wapen. Wij zijn tevreden als uw huis een thuis wordt. 

ONTWERP UTILITEITSGEBOUW

Niet alleen voor het ontwerp van woningen, maar ook voor het ontwerp van utiliteitsbouw kunt u bij ons terrecht. Denk hierbij aan bedrijfspanden, kantoren, opslaghallen e.d. 

3D INTERIEUR ONTWERP

We hebben in korte tijd naam en faam verworven door de originele ontwerpen, de degelijke manier van werken en de flexibiliteit. Die uit zich door het feit dat we dag en nacht voor u klaar staan en ons gevoel voor verantwoordelijk respect voor de specifieke eisen en wensen die u als opdrachtgever stelt. Een goede dialoog met alle betrokkenen is ons sterkste wapen.

LANDSCHAPS-ONTWIKKELING

Ook voor het maken van impressies en tekeningen van complete terreininrichtingen/landschapsontwikkelingen of -verbeteringen kunt u bij ons terrecht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een plan te maken van een realisatie van een camping, een vernieuwd centrum, een grootschallige wijkinrichting, nieuwe parkeergelegenheden o.i.d.

VIRTUAL REALITY TOUR

Met Virtual Reality door een nog niet gebouwd ontwerp lopen is de eerste stap naar de ultieme ontwerpbeleving! U kunt bijvoorbeeld ervaren wat daglicht met een ruimte doet op een, vooraf ingesteld, tijdstip. U kunt ook ervaren wat de impact van een kleur op een ruimte kan zijn. Natuurlijk kunt u ook de grootte van de ruimte aanvoelen vanuit uw eigen ogen op uw eigen ooghoogte. Op deze manier is het ook mogelijk om uw kinderen door het ontwerp te laten lopen. Doordat kinderen vaak kleiner zijn ervaren ze een ontwerp vanuit een ander perspectief en sluit dit beter aan bij de totaalbeleving.

3D VISUALISATIES

Soms heeft u een ontwerp voor ogen maar weet u zich dit ontwerp niet in de juiste context van bijvoorbeeld uw woning te plaatsen. Wij kunnen uw ontwerp vertalen naar 3D visualisaties. Het maakt niet uit of het een binnen- of buitenimpressie is. Is het een impressie van een toilet, badkamer, woonkamer, woning of een complete wijk? Geen probleem. Wij helpen u hierbij.

U stuurt ons uw ontwerp door. Dit kan een CAD-tekening, schets of afbeelding zijn. En wij zorgen dat dit wordt vertaald in een mooie impressie.  

VERZORGEN
BEREKENINGEN

We kunnen voor u ook de benodigde constructieve- en bouwfysische berekeningen verzorgen.